Фото: Instagram

Розсікає на елітному авто та відпочиває за кордоном: як "слуга народу" шикує під час війни (відео)

Народний депутат від "Слуги народу" Богдан Торохтій живе на "широку ногу" під час війни з Російською Федерацією. Він їздить на Mercedes-Benz EQS за 7 млн та відпочиває за кордоном.

Відповідне розслідування провели журналісти Bihus.Info.

За даними розслідувачів, сім’я нардепа Торохтія за час повномасштабної війни встигла змінити три автомобілі. Усі вони були придбані на дружину Аліну Левченко, яка є донькою футбольного тренера Віталія Левченка, екс-помічниці нардепа Сергія Капліна та колишньої радниці екс-міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Цікаво, що жінка дуже часто міняла автомобілі: у липні 2022 року продала свій Range Rover Sport приблизно за $76 000 і стала власницею Mercedes-Benz G400 за приблизно $158 800, а в грудні минулого року знову стала власницею свіжого Range Rover.

Варто відзначити, що сам Богдан Торохтій намагався виїхати з України у квітні 2022 року, але тоді його не випустили прикордонники. Згодом нардепу все ж вдалося побувати на відпочинку в Болгарії разом із дружиною. Це сталось у серпні минулого року.

Нагадаємо, колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович відреагував на скандал щодо нібито його відпочинку в Ізраїлі. Він зазначив, що завжди був бунтарем і любив розбурхати мережу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 31.05.2023 10:33