Фото: dailylviv.com

Рух поїздів до Миколаєва та Херсона відновлено, — "Укрзалізниця"

У вівторок ввечері, 1 жовтня, "Укрзалізниця" відновила рух поїздів на ділянці між станцією Долинська та Миколаєвом. Цей напрямок був тимчасово закритий через ворожий обстріл 30 вересня.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці" на своїй сторінці в Facebook.

В "Укрзалізниці" нагадали, що в результаті обстрілу в ніч проти понеділка поїзди херсонського напрямку мали за кінцеву зупинку станцію Долинська. Вже наступний рейс із прибуттям завтра вранці доїде до Миколаєва та Херсона.

"Дякуємо пасажирам за терпіння, а Миколаївській та Херсонській ОВА за підставлене плече з автобусними трансферами. Продовжуємо рух за графіком", — йдеться у повідомленні "Укрзалізниці".

Раніше повідомлялось, що 26 вересня в Сумській області зафіксовано влучання в об’єкт залізничної інфраструктури. Внаслідок ворожої атаки зазнали поранень троє залізничників.

Також вночі 3 вересня війська країни-агресорки здійснили цілеспрямований масований обстріл залізниці. Рашисти атакували інфраструктуру та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях. Внаслідок ударів ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що через повені у Європі відбулися суттєві зміни графіків руху низки поїздів до України. Деякі рейси взагалі довелося скасувати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.10.2024 22:56