Фото: Samsung

Samsung створила розумні кросівки, які можуть керувати смартфоном

Компанія Samsung випустила лімітовану серію розумних кросівок Shortcut Sneaker, які дозволяють керувати смартфоном за допомогою рухів ногами.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Зазначається, що дизайнером такого взуття став Роель ван Хофф. Особливість кросівок у тому, що вони мають датчики руху, які дозволяють користувачам керувати смартфоном за допомогою танцю.

Так, у підошви кросівок Shortcut убудовані спеціальні сенсори, які розпізнають п’ять унікальних рухів ногами. Кожен рух запускає певну команду на смартфоні Samsung. Наприклад, можна зателефонувати другові, шляхом з’єднання п’ят разом. 

"Концепція проста: зробіть певний рух у кросівках, і ваш телефон Samsung відреагує. Різні рухи відповідають діям на вашому телефоні. Наприклад, ви можете телефонувати або відтворювати музику за допомогою місячної ходи", — пояснюють в Samsung.

Наголошується, що ці кросівки не призначені для масового виробництва. Наразі Samsung виготовила лише шість пар. Придбати їх також не вийде: взуття розіграють серед учасників програми Samsung Members.

Нагадаємо, популярний відеохостинг YouTube запроваджує нову експериментальну функцію, яка дасть можливість користувачам додавати нотатки, щоб надати більше контексту та інформації під відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 23.06.2024 08:59