Володимир Зеленський під час виступу на Diia Summit. Джерело: Офіс президента України

Сертифікат на житло та купівля-продаж автівок: Зеленський оголосив про запуск двох революційних послуг у "Дії"

У Києві відбувається Diia Summit, на якому підбивають підсумки роботи застосунку "Дія" в Україні та розповідають про нові послуги та найближчі плани. На цьому заході виступив і президент України.

Володимир Зеленський також привітав "Дію" у своїх соціальних мережах.

"Чотири роки "Дії". З них майже два роки — це повномасштабна війна. "Дія" – витримала. "Дія" — зростає. "Дія" — стане ще сильнішою", — зазначив він.

Український президент додав, що зараз "Дія" — це вже 14 цифрових документів у смартфоні та понад 130 онлайн-сервісів. Він нагадав, що сьогодні запускають нову послугу — обмін сертифіката в "Дії" на житло. Тепер це працюватиме онлайн. Цей тиждень — стартовий. І далі послуга масштабуватиметься.

Очільник держави також розповів, що сьогодні опівночі запрацює онлайн-послуга купівлі-продажу машин у "Дії". Всього лише за 15 хвилин можна буде купити чи продати авто через смартфон і отримати новий техпаспорт і номери поштою.

"Віримо у власні сили! Захищаємо свою державу, працюємо заради своєї держави! Діємо — це найголовніше. Слава Україні!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, вчора віцепрем’єр-міністр і міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що впровадження видачі повісток в "Дії" не планується взагалі. Це питання не стоїть на порядку денному.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 19.12.2023 14:28