Фото: Instagram Моурінью

"Севілья" всьоме в історії виграла Лігу Європи: з'явилась жорстка реакція тренера "Роми"

У середу, 31 травня, іспанська "Севілья" перемогла італійську "Рому" у фіналі Ліги Європи. Головний тренер римлян залишився незадоволеним результатом поєдинку.

Головний тренер італійського клубу Жозе Моурінью вже після матчу потрапив у черговий скандал. Він не стримав емоції після болючої поразки у фіналі та розкритикував головного арбітра зустрічі Ентоні Тейлора.

Португалець дочекався англійця на стоянці та назвав ганьбою його суддівство у фінальному поєдинку Ліги Європи.

"Ти йо**на ганьба, це йо**на ганьба", — викрикнув Тейлору Моурінью кілька разів.

Не зумів приборкати емоції Жозе Моурінью й під час інтерв'ю Sky Sport Italia.

"Це була яскрава і напружена чоловіча гра, але суддівство виглядало так, немов головний арбітром був іспанцем. Постійно все було жовтим, жовтим, жовтим. Ентоні Тейлор повинен був показати Ламелі другу жовту картку, але цього не зробив. Потім Ламела реалізував свій удар в післяматчевій серії. Це несправедливо", — заявив Моурінью.

Крім того, Ентоні Тейлор, на думку Моурінью, не поставив два пенальті у ворота "Севільї" по ходу матчу. 

Варто відзначити, що "Рома" програла "Севільї" у фіналі Ліги Європи в серії пенальті. Основний час фінального поєдинку завершився внічию — 1:1. 

Минулий єврокубковий фінал став шостим у кар'єрі Жозе Моурінью: 31 травня він зазнав своєї першої поразки. "Севілья", своєю чергою, всьоме взяла престижний трофей Ліги Європи.

Нагадаємо, український футболіст лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко отримав травму. Через ушкодження він не зможе зіграти до кінця сезону і пропустить матчі збірної України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.06.2023 14:36