Фото: прес-служба ФК "Шахтар"

"Шахтар" та "Полісся" вперше в історії зіграли між собою: матч завершився сенсацією

У п'ятницю, 24 листопада, в рамках 15-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" зустрічався з житомирським "Поліссям". Поєдинок завершився внічию 0:0.

"Гірники" не забили в офіційному матчі вперше з 2 листопада 2022 року, а сама зустріч для обох команд стала першою в їхній історії.

"Шахтар" — "Полісся" 0:0

Скріншот flashscore.ua

Які розклади в турнірній таблиці

Донецький клуб втратив очки в другому поспіль матчі чемпіонату України — в минулому турі команда поступилася "Дніпру-1" (1:3). Після 13 зіграних матчів у "гірників" 25 очок та четверте місце. "Полісся" з 30-ма балами в 15 іграх залишилося другим. Лідирує "Дніпро-1" (30 очок після 14 зустрічей).

"Шахтар" вже не є лідером за втраченими очками. Восьме "Динамо" з 19 балами після 11 турів зрівняється з "Шахтарем" за очками, якщо виграє два свої матчі в запасі.

Нагадаємо, "Шахтар" переміг "Барселону" в четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок "гірники" проводили на номінально домашній арені у Гамбурзі.

В останньому поєдинку української Прем'єр-ліги донецький "Шахтар" у Києві переміг "Динамо" з рахунком (0:1). Після цього головний тренер "динамівців" Мірча Луческу подав у відставку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.11.2023 22:12