Alyona alyona та Jerry Heil. Джерело: "Євробачення Україна"

Шанси України у конкурсі "Євробачення-2024": букмекери змінили ставки в день гранд-фіналу

У суботу, 11 травня, у шведському Мальме відбудеться гранд-фінал "Євробачення-2024". 26 країн-учасниць готуються виступити на головній сцені, а букмекери роблять прогнози, які частково змінилися.

Про це свідчать дані сайту Eurovisionworld.

До трійки лідерів, за версією букмекерів, увійшли Хорватія, Ізраїль і Швейцарія. Найбільше шансів здобути кришталевий кубок дають представнику Хорватії, співаку Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim. Його шанси на перемогу на "Євробаченні-2024" оцінюють аж у 42%. В Ізраїлю — 20%, у Швейцарії — 13%.

На четвертій позиції опинилася Франція з 5%. А вже за нею п'яте-шосте місця прогнозують Україні й Ірландії. Дует alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria оцінюють у 4%.

Італія, яку спочатку називали серед фаворитів опустилася на восьме місце, її доволі несподівано випередили Нідерланди. Решта країн-учасниць мають надто низькі показники ймовірності виграшу. Вони або дорівнюють 1%, або є нижчими.

Прогнози букмекерів на "Євробачення-2024". Джерело: eurovisionworld

Прогнози букмекерів на "Євробачення-2024". Джерело: eurovisionworld

Гранд-фінал "Євробачення-2024" розпочнеться 11 травня о 22:00. У прямому ефірі стане відоме ім'я переможця.

Нагадаємо, що українки виступатимуть під другим номером. Його називають "плямою смерті", адже за останні 15 років країни, які виходили на сцену другими, потрапляли до десятки найкращих лише одного разу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 11.05.2024 08:59