Фото: Генштаб ЗСУ

Шойгу вимагає взяти Вугледар: у російській армії розгорається конфлікт

У Російській армії розгорається конфлікт через відсутність особливих успіхів на фронті. Окупанти відмовляються знову йти на Вугледар через шалені втрати.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"У вищому військовому керівництві російської федерації назріває конфлікт через значні втрати та відсутність реальних досягнень на фронті", — заявили в Генштабі.

Військові повідомляють, що в лютому поточного року президент РФ Володимир Путін присвоїв командувачу східним військовим округом Рустаму Мурадову звання генерал-полковника за доповідь про "успіхи" 155 бригади морської піхоти на Вугледарському напрямку.

Своєю чергою міністр оборони Росії Сергій Шойгу вимагає від генерала відпрацювати звання та взяти місто за будь-яку ціну.

"За наявною інформацією, керівництво бригади та військовослужбовці відмовляються знову йти в безглуздий наступ, у який їх відправляє безталанне керівництво - йти на штурм добре укріплених позицій ЗС України без будь-якого забезпечення та підготовки", — наголосили в Генштабі.

Нагадаємо, російське керівництво перекинуло на Донеччину 200-ту бригаду тихоокеанського флоту. Саме цей ворожий підрозділ українські військові розбили у Харківській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2023 19:29