Олександр Шовковський. Джерело: "Український футбол"

Шовковський назвав двох гравців "Динамо", які не зіграють у дербі з "Шахтарем"

У київського "Динамо" є кадрові втрати на важливий поєдинок з донецьким "Шахтарем", який пройде в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Йдеться про Андрія Ярмоленка та Олександра Піхальонка.

Слова Шовковського цитує журналіст Ендрю Тодос у своєму Telegram-каналі. Про відсутність на матч з "Шахтарем" півзахисників Ярмоленка та Піхальонка Олександр Шовковський повідомив після поєдинку Ліги Європи проти "Роми" (0:1).

Футболісти, за словами тренера, не встигнуть відновитись від пошкоджень до матчу 11-го туру УПЛ з "Шахтарем".

Варто зазначити, що 24 жовтня завершився матч у рамках третього раунду Ліги Європи, в якому італійська "Рома" зустрічалась з київським "Динамо". Римляни здобули мінімальну перемогу завдяки голу українського форварда Артема Довбика.

"Динамівці" програли всі три матчі у поточному розіграші та не набрали жодного очка. Окрім того, вони жодного разу не забили. До цього кияни програли "Лаціо" (0:3) та "Гоффенгайму" (0:2). Команда наразі на 35-му місці у турнірній таблиці. Нижче розташувався тільки "Карабах", який йде останнім.

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.10.2024 23:54