Фото: ТАСС

Шукають гарантії безпеки після поразки РФ: розвідка розповіла про настрої російської еліти

Росіяни не виключають поразку своєї країни у війні з Україною. Російські так звані "еліти" вже почали шукати для себе "гарантії безпеки".

Таку заяву зробив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Російська еліта боїться за своє майбутнє.

"Шукають виходи (російські еліти, — ред.), безумовно. І не лише з Україною. Географія, на якій вони намагаються отримати персональні гарантії безпеки для себе, для своїх статків, для своїх сімей, є досить широкою", — заявив Юсов.

Представник ГУР також повідомив, що росіяни шукають "гарантії безпеки" через страх перед притягненням до відповідальності в майбутньому. У першу чергу це стосується бізнесменів Російської Федерації, але також є й представники політичного сегмента. Юсов запевнив, що чим більші будуть успіхи ЗСУ, тим більше буде вищезгаданих контактів.

"Україна, безумовно, використовує будь-які інструменти, найбільш креативні підходи для того, щоб прискорити звільнення наших територій, притягнення держави-агресора до відповідальності... Багато контактів та операцій реалізується, про які зараз ми не можемо говорити. Але після перемоги, повірте, буде багато цікавого", — додав Юсов.

Нагадаємо, раніше глава Міноборони Олексій Резніков заявив, що кожна наступна зустріч у форматі "Рамштайн" наближає притягнення Російської Федерації до відповідальності. Водночас українська армія стає щораз сильнішою силою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.04.2023 16:21