Фото: Telegram-канал "Жовта стрічка"

Сімферопольці готуються бойкотувати "вибори Путіна": по місту розповсюджують патріотичну символіку (фото)

Активісти партизанського руху "Жовтка стрічка" пройшлися вулицями Сімферополя та розповсюдили патріотичні листівки та наклейки на знак протесту проти "виборів Путіна".

Про це йдеться у повідомленні руху спротиву, опублікованому у Telegram-каналі.

"Активісти руху "Жовта Стрічка" знають, що Путін — це військовий злочинець і він має бути притягнений до відповідальності. Саме тому залишають послання "Їдь в Гаагу" біля річки Салгір в Сімферополі та поширюють патріотичні стікери на околицях міста", зазначають у громадському русі спротиву.

Водночас Центр національного спротиву закликає місцеве населення наближати деокупацію українських міст та передавати інформацію про ворога або ж приєднуватися до ненасильницького спротиву на ТОТ. Зробити це можна через Telegram-бот спротиву.

Нагадаємо, Російська Федерація посилює тиск та активізує заходи з імітації так званих "виборів Путіна" на тимчасово окупованих територіях. Для цього на поневолені території прибули спеціально підготовлені загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих "виборчих комісій".

Одне із завдань цих  загонів — до 10 березня 2024 року прозвітувати про готовність до "голосування" працівників підприємств на окупованих територіях, а також надати прогноз "підтримки" Путіна. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.02.2024 15:12