Фото: Instagram-сторінка Пакса Долі-Пітта

Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта перебував у реанімації: що сталося

Названий син Анджеліни Джолі та Бреда Піта Пакс Джолі-Пітт, який 29 липня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на електроскутері, був виписаний з реанімації. Акторка перебувала поруч з сином під час його лікування, брати та сестри теж відвідували його.

Як повідомляє видання People, 20-річному Паксу лікарі діагностували складну травму голови та підозрювали незначний крововилив у мозок. 

"Пакса виписали з реанімації. Він зазнав складної травми, і тепер починається довгий шлях відновлення та фізіотерапії", — йдеться у повідомленні.

За даними видання, Джолі та її син дуже вдячні за швидкі рятувальні дії служб реагування, а також за чудову медичну допомогу, яку отримав Пакс.

Зазначимо, що хлопець потрапив в аварію у Лос-Анджелосі, коли різко загальмував на червоне світло світлофора. Електроскутер, яким керував син Джолі та Піта, врізався в задню частину автомобіля, який стояв попереду. У момент аварії на хлопцеві не було захисного шолома.

Нагадаємо, торік Анджеліна Джолі зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Як стверджує лауреатка двох премій "Оскар", проблеми є не лише на психологічному рівні, але і на фізичному.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.08.2024 04:25