Фото: Angelina Jolie/Instagram

Джолі, яка судиться з Бредом Піттом за спільний бізнес, запропонувала екс-чоловіку угоду

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі заявила, що хоче закінчити судові суперечки з колишнім чоловіком Бредом Піттом та запропонувала, щоб він забрав свій позов щодо поділу прав їхньої спільної виноробні "Chateau Miraval" у Франції.

Про це повідомляє видання People.

Журналісти зауважили, що Пітт подав позов до суду на Джолі після того, як вона продала за 67 мільйонів доларів свою частку в їхній спільній виноробні Chateau Miraval бізнесменові, який займається виробництвом алкоголю. Зокрема, актор запевняє, що його екс-дружина порушила їхню домовленість, натомість Джолі ж стверджує, що вони ні про що не домовлялися.

Проте, за даними видання, нещодавно адвокат Джолі, Пол Мерфі, звернувся до Пітта з проханням відкликати позов проти його підопічної.

"Анджеліна знову звертається до містера Пітта. Вона просить його припинити боротьбу і нарешті дати їхній сім’ї стати на шлях зцілення. Якщо містер Пітт не відкличе свій позов, у його колишньої дружини не залишиться іншого вибору, окрім того, як добути відомості, що доводять те, що його звинувачення на її адресу хибні", — наголосив адвокат Джолі.

Водночас як раніше повідомляли інсайдери, сам Пітт теж хоче налагодити стосунки з Анджеліною, адже через їхні судові розбирання він не може бачитися зі своїми дітьми.

"Ніколи Бред не уявляв цю багаторічну боротьбу і суперництво. Він готовий підняти руки вгору і здатися", — стверджувало джерело видання.

Нагадаємо, у минулому році Анджеліна Джолі зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Як стверджує лауреатка двох премій "Оскар", проблеми є не лише на психологічному рівні, але і на фізичному.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 24.07.2024 21:42