Фото: Костянтин Андріюк

Син мера Коломиї третій місяць відпочиває на Балі: подробиці скандалу

Син мера Коломиї Богдана Станіславського, 29-річний бізнесмен Олег Станіславський, вже третій місяць перебуває на курорті на Балі. Батько заявив, що син сам має нести відповідальність за відпочинок в час війни

Фото, як Олег Станіславський розважається на тропічному острові, опублікував блогер Костянтин Андріюк.

"Син мера Коломиї. "Боєць" ТрО "БАЛІ". Пишуть, третій місяць із санітаркою героїчно тримає там оборону. Його довго не пропускали через кордон, мовляв там дуже небезпечно. Але він усіма правдами-неправдами таки їх переконав. Заради нашого із вами спокою та миру!" — написав Андріюк.

Олег Станіславський — співвласник будівельної фірми у Києві "Станіславський" та пекарні "Оберхліб". Також він є членом YBC — Клубу молодих бізнесменів. Це закрита організація, яка бере до себе лише власників бізнесу від 100000$ обороту на рік. Вони проводять зустрічі, тренінги, конференції та заходи відпочинку. Зокрема, Олег Станіславський з друзями каталися на квадроциклах, сплавлялися річкою, влаштовували вечірку на яхті, проходили тренінги, зокрема з сексу та йоги.

фото з відпочинку Олега Станіславського

фото з відпочинку Олега Станіславського

Мер Коломиї Богдан Станіславський скандальну ситуацію прокоментував на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо сина Олега. Поїхав без мого дозволу і моєї згоди. Він самостійна доросла людина і зробив свій вибір. Не так я його вчив і мене це по-батьківськи болить. Але прийняв таке рішення — нехай за нього відповідає. Як чоловік і як мій син", — зізнався Станіславський.

Нагадаємо, 26 січня з'явилася інформація, що нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко запланував у Бангкоці зустріч з українською громадою. У мережі обурилися таким рішенням, адже народні депутати та інші чиновники зможуть покидати територію країни під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

Згодом Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції "Слуга народу", а також виключили з однойменної партії та фракції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.03.2023 22:17