Сирський на Лиманському напрямку: "Скоро перейдемо до активних наступальних дій" (відео)

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський нещодавно відвідав підрозділи українських військових на Лиманському напрямку. Невдовзі Збройні сили України розпочнуть контрнаступ.

Про це Сирський заявив у своєму Telegram.

За його словами, українські підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції на вказаному напрямку, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівки, Спірного, Новоселівського, Торського. ЗСУ також завдають росіянам значних втрат в особовому складі й техніці.

Сирський зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на найбільш "гарячих точках" фронту. Спільно вони обговорили можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті.

"Зазначив, що скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них", — додав генерал-полковник.

Від командування Сухопутних військ України нагороди отримали бійці 10 ОГШБр, 54 ОМБр, 81 ОДШБр, 95 ОДШБр, 92 ОМБр. 

Нагадаємо, Україна вже почала операції з підготовки до контрнаступу. Інтенсивність наростає і займе досить тривалий період часу. Синхронно з контрнаступом, частішатимуть нові вторгнення російських партизанських груп на територію Росії, як, наприклад, рейд у Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2023 10:41