Фото: Офіс президента

"Інтенсивність наростає": у Зеленського зробили нову заяву про контрнаступ

Україна вже почала операції з підготовки до контрнаступу. Інтенсивність наростає і займе досить тривалий період часу.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, пише The Gardian.

Він припустив, що синхронно з контрнаступом, частішатимуть нові вторгнення російських партизанських груп на територію Росії, як, наприклад, рейд у Бєлгородській області на початку цього тижня.

"Це складний процес, який не є питанням одного дня, певної дати або години. Це безперервний процес деокупації, і деякі процеси вже відбуваються, наприклад, руйнування ліній постачання або підрив складів за лінією фронту", — заявив він.

Нагадаємо, 25 травня Подоляк заявляв, що українські військові розпочали контрнаступ на фронті. За його словами, він триває вже декілька днів.

Додамо, раніше повідомлялося, що російські окупанти риють окопи та будують оборонні укріплення в окупованому Криму та на інших тимчасово захоплених територіях. Рашисти готуються до контрнаступу ЗСУ.

Крім того, екс-командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес вважає, що Україна може звільнити тимчасово окупований Крим вже влітку 2023 року. Однак для цього потрібно, щоб західні партнери продовжили надавати їй допомогу та зберегли санкції проти Росії. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.05.2023 23:32