Фото: Олександр Сирський / Facebook

Сирський оголосив про початок ротацій для військових на фронті

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що на південному та східному фронті вдалося запустити процес ротації військових частин та підрозділів.

У своєму дописі у соцмережі Facebook головком розповів, що 14 березня прибув на Запорізький напрямок та продовжив роботу в бригадах, які тримають оборону на цьому відтинку фронту.

"Оперативна обстановка в цьому районі знаходиться під нашим контролем. Ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів", — написав Сирський.

Водночас, за словами головнокомандувача, позитивом є те, що попри доволі складну обстановку на всій лінії фронту, ЗСУ вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

"Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. У ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад", — наголосив Сирський.

Нагадаємо, 13 лютого стало відомо, що в Авдіївці вперше за майже два роки повномасштабного вторгнення провели ротацію та деякі підрозділи 110-ї окремої механізованої бригади замінили іншими підрозділами Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2024 16:13