Фото: tribun.com.ua

Сирський показав, як дрони-камікадзе знищують рашистські танки на фронті (відео)

Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат у війні проти України. Наші військові ефектно відпрацювали дронами-камікадзе по російських танках.

Командувач Сухопутними військами Олександр Сирський у Telegram виклав кадри знищення живої сили й техніки ворога. За словами військового, на відео можна побачити роботу групи "Асгард" підрозділу "Очі" у взаємодії з Третьою ОШБр, 28 ОМБр та групою "сліпа лють" УДА.

"Було знищено два танки Т-80, уражений Т-72 та Т-90. Ворог системно знищується", — написав Сирський.

Нагадаємо, спікер Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що у ніч на 13 серпня Збройні сили України знищили два склади боєприпасів російської армії у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області. Також ліквідовано живу силу ворога.

За даними Генштабу, серед російських загарбників ростуть панічні настрої та збільшується кількість випадків дезертирства. Так, у тимчасово окупованому населеному пункті Горностаївка Херсонської області військові патрулі та військовослужбовці комендатури російських окупаційних військ здійснюють обхід кожного будинку з метою пошуку дезертирів серед своїх військовослужбовців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2023 10:36