Фото: Telegram Олександр Сирський

Сирський відзначив роботу командирів на Куп’янському напрямку

У середу, 8 серпня, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський відвідав Куп'янський напрямок і відзначив роботу командирів.

Про це він розповів у своєму дописі у Telegram.

"Працюємо з командирами в районі бойових дій на Куп’янському напрямку. Разом приймаємо всі необхідні оперативні рішення", — зазначив він. 

Фото: Telegram Олександр Сирський        

        Фото: Telegram Олександр Сирський              

За його словами, роль командирів в обороні держави, без перебільшення, визначна. Вони можуть приймати рішення, які повністю відповідають ситуації на місці.

"Від їх стійкості та дій залежить не лише успіх операції, а й збереження життя наших бійців. Вдячний бойовим командирам за мужність та героїзм при виконанні бойових завдань! Слава Україні!" — додав Сирський.

Нагадаємо, 8 серпня минає рівно два місяці відтоді, коли з'явилась офіційна інформація про початок контрнаступу ЗСУ на Півдні України. І хоч події розвиваються не так стрімко, як це хотілося б багатьом диванним експертам, говорити про застій чи тим більше провал не доводиться. Це стверджують навіть авторитетні західні експерти.

Станом на кінець другого місяця контрнаступу продовжує зберігатись ситуація, яку військові називають "нестійка рівновага". ЗСУ продовжують тиск у кількох напрямках майже по всій лінії фронту, паралельно випалюючи склади в російському тилу. Російська оборона хоч і продовжує стояти, однак вже помітно прогнулась і почала давати тріщини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2023 20:51