Фото: armyinform.com.ua

"Ситуація кращою не буде": ГУР натякнуло на нові удари по окупантах у Криму

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що тимчасово окупований Крим стає для ворога найбільш проблемною та вразливою ділянкою. Проте "бавовни" тільки більшатиме.

Відповідну заяву Юсов зробив в ефірі телемарафону.

"Справді, останнім часом Крим для них стає найбільшою проблемою і вразливою ділянкою. І останні тижні стали справжнім пеклом для загарбників в Криму і вони розуміють, що далі ситуація кращою ставати не буде" наголосив Юсов.

За словами представника ГУР, у країни-агресорки наразі не вистачає засобів протиповітряної оборони для захисту власного війська, тому Москва змушена перекидати системи з інших напрямків, зокрема, з Далекого Сходу. Юсов заявив, що військово-політичному керівництву Росії "варто замислитись", що їм важливіше — розподіляти ППО на тимчасово окупованих територіях або прикривати свою.

"Окупанти можуть перекидати в Крим і використовувати, зокрема, і засоби протиповітряної та протиракетної оборони. Але випадки "бавовни" в різних регіонах московщини свідчать, що у ворога не вистачає цих засобів, аби захистити власну територію. Тому противник і змушений перекидати системи ППО з інших напрямків, зокрема далекосхідного. Це привід для російського воєнно-політичного керівництва і, що важливіше, для народу замислитись, що краще — перекидати засоби ППО на тимчасово окуповані території чи захищати безпосередньо "матушку" Росію"", — наголосив Юсов.

При цьому представник української розвідки пообіцяв, що в Росії і надалі буде "бавовна", бо це є наслідком її агресії проти України.

"Демілітаризація Росії буде, очевидно, тривати поки не припиниться російська військова агресія проти України", — сказав він.

Нагадаємо, 1 жовтня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Внаслідок атаки пошкоджено складські приміщення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.10.2023 14:44