Фото з соцмереж

У Криму сталася "бавовна": окупанти заявили про "терористичну атаку" й роботу ППО

У неділю, 1 жовтня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Внаслідок атаки пошкоджено складські приміщення.

Про це повідомив так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов. Він наголосив, що над Джанкоєм силами протиповітряної оборони збито ракету. 

"Уламками пошкоджено складські приміщення. Жертв та постраждалих немає. Голова адміністрації міста Ігор Вікторович Івін перебуває на місці та особисто повідомляє про ситуацію", — написав він.

Реакція міноборони РФ на обстріл Криму

У ворожому відомстві заявили, що близько 13.00 припинено спробу Києва здійснити терористичну атаку двома оперативно-тактичними ракетами "Грім-2" по об'єктах на території Росії. За словами окупантів, вони нібито були виявлені та перехоплені у повітрі, а уламки від ракети впали у Джанкойському районі Криму.

Нагадаємо, 1 жовтня у російських містах Сочі та Смоленськ літали невідомі безпілотники. За попередньою інформацією, вони були націлені на військову інфраструктуру країни-агресора. Своєю чергою губернатор Смоленської області заявив, що безпілотники намагались вдарити по авіаційному заводу у Смоленську.

Також дрони помітили у Сочі у Краснодарському краї РФ. У мережі пишуть, що дрон або його уламки впали у районі аеропорту, після чого там помітили дим. Згідно з наявною інформацією, в аеропорту Сочі затримують 14 рейсів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 14:15