Адміністратор вигнала жінку, яка зробила зауваження за російську музику. Скріншот із відео

Скандал на Київщині: з кафе вигнали жінку, яка зробила зауваження через пісні путініста Лепса

У селі Погреби на Київщині 1 липня стався скандал в кафе "Дубровка" за участі адміністрації та відвідувачки. У закладі в караоке виконували пісні пропутінського російського співака Григорія Лепса, який підтримує збройну агресію Росії проти України. Жінку, яка також відпочивала у кафе, обурило це й вона спробувала зробити зауваження адміністрації.

Як повідомив у Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц"), одразу після критики музичного контенту у закладі жінку грубо виштовхали із закладу.

На кадрах чутно, як у відповідь на зауваження адміністраторка заявила, що жінка "заважає її закладу", після чого видала "выйди отсюдова нахр*н".

Також, за даними Штефана, зараз на відвідувачку, яку вигнали із закладу, тиснуть, змушуючи укласти "мирову угоду" та підписати документ, що вона не має претензій.

Нагадаємо, на початку травня у центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали в авто музику Григорія Лепса. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Також в одному із закладів Білої Церкви в Київській області розгорівся скандал, бо один з відвідувачів співав російські пісні у місцевому караоке.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2023 00:09