Фото: скріншот з відео

Скільки авіаударів по Україні щодня завдає Росія: заява Повітряних сил

Україна щодня "приймає" по своїй території від 30 до 40 авіаударів. Окупанти нещадно обстрілюють нашу країну.

Таку заяву зробив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону.

Загроза запусків ракет існує навіть на цей момент, адже рашисти використовують всі методи розвідки: радіолокаційну, агентурну, повітряну та космічну.

"У них і стратегічна авіація, яка переміщується усією країною на далекий схід, і тактична авіація, яка постійно переміщається", — сказав Ігнат.

Військовий заявив, що неважливо, де буде знаходитися російський літак, адже по території України може прилетіти навіть з іншого аеродрому.

Ворожа армія тримає певну кількість кораблів у Чорному морі, частина з них є ракетоносіями "Калібрів". Пуски ракет можна здійснювати з будь-якого моря, не виходячи навіть з бухти.

"Кожного дня окупанти завдають близько 30-40 ударів. Водночас і у нашої авіації дуже багато вильотів. Відповідно до завдань та погодних умов активність може бути різна", — запевнив Ігнат.

Раніше повідомлялось, що Російська Федерація готова завдати ракетних ударів по території України. Ворожа армія збільшила кількість ракетоносіїв, які перебувають на бойовому чергуванні в Чорному морі до чотирьох.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2023 18:34