Фото: Генштаб ЗСУ

Яка кількість місцевих депутатів зі "Слуги народу" воює на фронті: у партії оприлюднили цифри

На фронті Україну захищають 355 місцевих депутатів із політичної партії "Слуга народу". Військовими медиками працюють 131 представник цієї сили.

Про це повідомила очільниця політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк, пише "Укрінформ". За її словами, у 2022 році її партія передала 130 мільйонів гривень партійного фінансування на потреби армії.

"Їх отримала Національна гвардія України, щоб закупити озброєння "Стугна-П". Цього місяця ми готуємо засідання політичної ради партії, на якому маємо ухвалити рішення про передачу нашого бюджетного фінансування, приблизної суми, на підтримку нашої оборони та Збройних сил України", — зауважила Шуляк.

Шуляк повідомила, що наразі політична сила "Слуга народу" складається з 6 305 місцевих депутатів, 219 голів громад, 976 старост: серед них 355 місцевих депутатів перебувають на фронті у складі Сил оборони України, а 131 — працюють військовими медиками.

Нагадаємо, 14 грудня під час чергового з’їзду політичної партії "Слуга Народу" члени політичної сили продовжили повноваження Олени Шуляк на другий термін. Вона обіймала посаду голови партії з листопада 2021 року.

У дослідженні Руху "Чесно" повідомлялось, що найбільший відсоток депутатів-фронтовиків на місцевому рівні має "Радикальна партія". Далі йде "Свобода", а на третьому місці — "Європейська Солідарність".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.12.2023 18:55