Фото: МВС

Скільки поліцейських чергуватимуть по Україні на Новий рік: дані МВС

Під час новорічних свят в України за безпекою будуть стежити 30 тисяч поліцейських. Усі наряди будуть передислоковані до місць, де знаходитимуться святкові ялинки та відбуватимуться святкові заходи.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"20 тисяч поліцейських та сім тисяч рятувальників забезпечуватимуть безпеку громадян під час різдвяно-новорічних свят", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цілодобовому чергуванні перебуватиме понад сім тисяч рятувальників та понад дві тисячі одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, також три повітряних судна.

У відомстві наголосили, що у разі ускладнення ситуації можливе посилення сил і засобів ДСНС до більше, ніж 11 тисяч рятувальників і близько п'яти тисяч одиниць техніки.

Окрім цього 20 тисяч поліцейських забезпечуватимуть правопорядок та безпеку дорожнього руху по всій території України.

"Основні зусилля правоохоронців спрямовані до храмів, де відбуваються богослужіння та місць масового перебування громадян. Тут нестимуть службу оперативні підрозділи. Святкуйте безпечно та відповідально", — наголосили в МВС.

Нагадаємо, раніше у Національній поліції України закликали українців не порушувати комендантську годину в новорічні свята. Проте за словами начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максима Ахрамєєва, правоохоронні органи з розумінням поставляться до перебування громадян на вулиці за нагальної потреби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.12.2023 00:17