Фото: Zelenskiy_official

Скільки ворожих російських літаків збили українські воїни за тиждень до Різдва: Зеленський озвучив цифру

Різдво 2023 року "задає правильний настрій", оскільки за тиждень було збито п’ять російських літаків.

Про це написав у понеділок, 25 грудня, президент України Володимир Зеленський у Telegram-каналі.

"Різдвяний вечір під час війни. Наші воїни збили не лише майже 30 "шахедів" і кілька ракет, але й ще дві російські "сушки". Всього за тиждень у терористів мінус п'ять літаків. Це Різдво задає правильний настрій на весь наступний рік настрій наших можливостей. Можливостей у переговорах із партнерами. Можливостей у зміцненні нашого повітряного щита. Можливостей у захисті нашого дому від російських терористів", — заявив Зеленський

Глава держави наголосив, "що чим сильніша буде наша протиповітряна оборона, то менше російських чортів буде і в нашому небі, і на нашій землі". 

Зеленський подякував всім, хто боронить Україну від російських загарбників та всім тим, хто щоденною працею допомагає країні вистояти.

"Дякую всім нашим воїнам за влучність та силу! Дякую кожному й кожній, хто і в Різдво, і в будні дбає про захист нашої держави, хто витримує ворожі атаки й показує незламність, хоч би де він був: на сході та півдні чи на кордонах нашої країни, хто в бою і на позиціях, хто рятує та лікує людей. Усі наші екстрені служби. Кожен, хто допомагає. Дякую всім вам!", — написав Зеленський.

Нагадаємо, днями президент України заявив, що можливість України збивати російські винищувачі — це один із ключів до справедливого завершення війни з Росією. За його словами, "ми знову довели, наскільки дієве посилення нашого повітряного щита не лише для захисту міст і сіл від російських дронів і ракет, але й для фронтової роботи".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.12.2023 16:05