Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

Зеленський назвав один із ключів до завершення війни: вечірнє звернення президента

Можливість України збивати російські винищувачі — це один із ключів до справедливого завершення війни з Росією. Він показав, наскільки дієвим стало посилення нашого повітряного щита.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Цього тижня ми знову довели, наскільки дієве посилення нашого повітряного щита. І не лише для захисту міст і сіл від російських дронів і ракет, але й для фронтової роботи", — зазначив він.

Зеленський наголосив, що можливість збивати російські Су-34 є одним із ключових моментів для завершення війни.

"Можливість збивати російські винищувачі — це один із ключів до завершення цієї війни, до справедливого завершення. І я дякую всім партнерам, які нам із цим уже допомагають і які готуються до відповідних кроків у підтримці наступного року", — додав він.

Український президент також розповів, що є нові санкційні рішення України. Зокрема, вже підписано відповідні укази, їх уже опублікували.

"Це загалом більш ніж 130 юридичних осіб і понад 20 фізичних осіб. Тих, хто працює на російську агресію, тих, хто допомагає їй, тих, хто став на підлий шлях колаборації з державою-терористом. Усі вони відповідатимуть за свої дії. Ми захистимо Україну. Дякую всім, хто з Україною! Слава Україні!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо 22 грудня Сили оборони знищили три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34. Окупанти недорахувалися літаків на Південному напрямку. Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат прокоментував, що це була блискуча операція. Окупанти намагалися підлетіти ближче для ударів по бійцях Збройних сил України, але зазнали невдачі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 20:58