Фото: поліція Києва

Скоїв ДТП із п'ятьма автівками та почав бійку: у Києві поліція затримала горе-водія

У суботу, 11 листопада, поліцейські у Києві затримали водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду із п'ятьма автівками. Між учасниками аварії виникла бійка.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що внаслідок події між керманичем "БМВ", його друзями та водіями пошкоджених авто виникла бійка. На місці працюють патрульні поліціянти та спецпризначенці. 

"Сьогодні близько 21:30 до поліції надійшла інформація, що на проспекті Відрадному водій автомобіля "БМВ", ймовірно, напідпитку здійснив зіткнення з п'ятьма припаркованими автомобілями. У результаті власники пошкоджених автомобілів почали обурюватись і словесний конфлікт переріс у бійку", — йдеться у повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, на місце негайно прибули наряди патрульної поліції, спецпризначенці полку № 1 та поліція охорони. Правоохоронці припинили конфлікт та затримали порушника. Інформація щодо потерпілих наразі не надходила. 

"Подію зареєстровано у Солом’янському управлінні поліції. Після завершення перевірки буде надано правову оцінку", — додали у прес-службі поліції Києва.

Нагадаємо, упродовж січня-жовтня поточного року поліцейські склали 128 992 протоколи за керування громадянами автівками у стані сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.11.2023 22:46