Слободян: Держприкордонслужба співпрацює із САП та НАБУ щодо справи проекту «Стіна»

09 СЕРПНЯ 2017 13:09

Прикордонне відомство прозора та відкрита структура, яка співпрацює із слідством в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету України, виділених для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим.

Про це TrueUA повідомив помічник Голови Держприкордонслужби Олег СЛОБОДЯН.

За його словами, учора затримано трьох прикордонників та трьох працівників підприємств-підряників, яких слідчі підозрюють у вчиненні  злочинних дій інтересам держави завдано збитків у розмірі понад 16 млн грн.

«Слідчими НАБУ, за ухвалою суду Солом'янського району (м.Київ), проведено обшук службових приміщень Управління будівництва, – зазначив Олег СЛОБОДЯН. – За результатами якого вилучено комп’ютерну техніку та службову документацію, пов’язану з інженерним облаштуванням державного кордону.»

Нагадуємо, розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів державного бюджету під час реалізації так званого проекту «Стіна» детективи НАБУ здійснюють з березня 2016 року. За версією слідства, внаслідок злочинних дій інтересам держави завдано збитків у розмірі понад 16 млн грн.

Події, 09.08.2017 13:09