Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Смертельний стрибок: на Львівщині в озері потонув 14-річний хлопець

У вівторок, 18 червня, на Львівщині трапилася трагедія. Під час купання в озері потонув 14-річний хлопець.

Про це повідомив прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Львівській області.

Вказується, що нещасний випадок трапився о 12:00 на місцевому озері "Молодіжне" у місті Кам'янка-Бузька. Під час купання з другом, 14-річний підліток пірнув у воду з пірса та не винирнув.

"Друг хлопця, побачивши його відсутність, одразу кинувся за допомогою. Місцеві мешканці намагалися знайти хлопця, але їхні зусилля були безрезультатними", — зазначили в ДСНС.

Пожежно-рятувальне відділення за допомогою надувного човна та спеціального обладнання проводило обстеження озера. До пошукових робіт долучилися водолази, які ретельно оглянули дно водойми. Пошуки хлопчика тривали до обіду. На жаль, водолази знайшли тіло дитини.

"Ця трагедія є нагадуванням про необхідність дотримання правил безпеки під час відпочинку біля води. Особливо важливо бути обережними та відповідальними, коли йдеться про дітей. Вода може бути підступною і небезпечною", — наголосили в прес-центрі.

Нагадаємо, у Харківській області 12 червня під час сімейного відпочинку сталася трагедія. Дворічний хлопчик потонув у стаціонарному басейні на території приватної садиби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.06.2024 18:20