Фото: Вікіпедія

Сергій Бубка й репер Snoop Dogg понесуть олімпійський вогонь перед церемонією відкриття Олімпіади-2024

Екс-президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та американський репер Snoop Dogg понесуть вогонь літньої Олімпіади-2024 у Парижі перед церемонією відкриття.

Як повідомляє France 24, у п'ятницю, 26 липня, Бубка, Snoop Dogg, французька актриса Летиція Каста та французький репер MC Solaar пронесуть олімпійський вогонь вулицями комуни Сен-Дені у передмісті Парижа.

Саме там розташовані Олімпійський стадіон та центр водних видів спорту. Водночас Олімпійський вогонь перебуває в країні останні два місяці. 26 липня його пронесуть через Олімпійське містечко, де мешкають атлети-учасники Олімпіади.

Відомо, що церемонія відкриття у Парижі розпочнеться о 20:30 за київським часом. Вперше в історії вона відбудеться не на стадіоні, а на річці Сена, якою пройдуть кораблі з командами. Глядачі зможуть спостерігати за церемонією відкриття на березі річки. 

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Парижі — головна спортивна подія літа 2024 року. Честь України на її майданчиках захищатимуть 140 атлетів, які змагатимуться у 23 видах спорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.07.2024 01:16