Фото ілюстративне. Джерело: sud.ua

Соцмережа X Маска офіційно запустила аудіо- та відеодзвінки, але не для всіх

Користувачі платформи X (колишній Twitter) отримали сповіщення під час відкриття програми: "Аудіо- та відеодзвінки тут!". Вони вже можуть скористатися новою функцією.

Про це повідомив The Verge. У налаштуваннях програми також з’явився новий перемикач "Увімкнути аудіо- та відеодзвінки", який вмикає цю функцію, а потім дозволяє вибрати, "з ким вам зручно нею користуватися".

Відомо, що дзвінки доступні від людей із вашої адресної книги, людей, за якими ви стежите, та верифікованих користувачів.

Джерело: The Verge

Джерело: The Verge

Водночас власник соцмережі Ілон Маск опублікував у своєму акаунті пост користувача DogeDesigner, де вказано, що наразі функція доступна  лише для користувачів iOS. Згодом той же юзер додав, що ця функція доступна лише для преміум-користувачів мережі.

Скріншот зі сторінки Ілона Маска в X

Скріншот зі сторінки Ілона Маска в X

У травні Х (тоді Twitter) оголосила про те, що незабаром на платформі з'явиться функція аудіо- та відеодзвінків. А ще пішли розмови, що соціальна мережа Х може стати платною. Наразі платну версію тестують для нових облікових записів в Новій Зеландії та на Філіппінах. Річна плата — 1 долар, але ціни залежать від країни та валюти. Нова підписка під назвою "Not A Bot" стягуватиме плату з користувачів за публікування контенту, лайки, репости, цитування постів інших акаунтів, а також за додавання постів у закладки.

Нагадаємо, що Європейський Союз закликав посилити пильність у боротьбі з російською "війною ідей". Віце-президентка Європейської комісії Вера Йоурова заявила, що платформа може вплинути на національні та європейські вибори наступного року. І загалі – соцмережу X Ілона Маска назвали найбільшим джерелом поширення дезінформації у ЄС.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 26.10.2023 12:41