На фото: Руслан Малиновський, Юхим Конопля та Георгій Судаков. Джерело: сайт УАФ

Стало відомо, хто розсудить матч Ліги націй Україна — Чехія

У понеділок, 14 жовтня, у межах четвертого туру Ліги націй збірна України з футболу зіграє проти національної команди Чехії. Матч розсудить бригада арбітрів з Іспанії.

Як повідомляє прес-служба Української асоціації футболу, гра пройде у польському Вроцлаві на "Тарчинський Арена Вроцлав". Стартовий свисток поєдинку пролунає о 21:45 за київським часом.

Головним арбітром виступить Гульєрмо Куадра. На лініях йому допомагатимуть Гуадалупе Поррас Аюсо та Іньїго Прієто. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме Мігель Анхель Ортіс Аріас. Варто зауважити, що перший матч в цьогорічному розіграші Ліги націй українська збірна програла чехам з рахунком 3:2. Загалом Україна грала з Чехією шість разів. Так, два матчі закінчились у нічию, а ще два поєдинки виграли українці. В активі чеської збірної є дві перемоги над "синьо-жовтими". 

Своєю чергою букмекери вважають, що фаворитом поєдинку є українська команда. Коефіцієнти на перемогу підопічних Реброва становлять 2,68, тоді як на перемогу Чехії ставки приймають з коефіцієнтом 2,73.

Нагадаємо, раніше збірна України з футболу у межах третього туру Ліги націй мінімально обіграла національну команду Грузії з рахунком 1:0. Зустріч пройшла в Познані на Enea Stadion, а переможний гол у матчі забив у першому таймі Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.10.2024 05:45