Фото: сайт УАФ

Україна здобула першу перемогу в Лізі націй: з яким рахунком обіграла грузинів

Щойно завершився поєдинок третього туру Ліги націй між збірними України та Грузії. Наша команда мінімально обіграла номінальних гостей з рахунком 1:0.

Зустріч пройшла в Познані на Enea Stadion, а переможний гол у матчі забив у першому таймі Михайло Мудрик.

Україна — Грузія 1:0
Гол: Мудрик, 35

Україна: Трубін, Матвієнко, Таловєров, Забарний, Конопля, Калюжний (Криськів, 90+1), Мудрик (Назаренко, 86), Судаков (Сваток, 90+1), Шапаренко, Гуцуляк (Зубков, 75), Довбик (Яремчук, 75).

Грузія: Мамардашвілі, Двалі, Кашія, Гвелесіані (Зівзівадзе, 82), Лочошвілі (Шенгелія, 60), Чакветадзе, Кітейшвілі, Кочорашвілі (Давіташвілі, 71), Какабадзе, Кварацхелія, Мікаутадзе.

Після перемоги над Грузією збірна України залишилась на останній четвертій сходинці з трьома очками в активі. У паралельному поєдинку Чехія вдома обіграла Албанію з рахунком 2:0.

Україна здобула першу перемогу в Лізі націй над грузинами

Скріншот з сайту УЄФА

Між собою Україна та Грузія зіграли десять матчів, з яких сім закінчилися перемогами "синьо-жовтих", а ще чотири були зіграні внічию. Статистика забитих голів 17:6 на користь українців. До цього крайній матч пройшов між командами влітку 2015 року, коли Україна обіграла Грузію (2:1) у товариській зустрічі.

Нагадаємо, раніше компанія Adidas та Українська асоціація футболу повідомляли про початок своєї співпраці. Також було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.10.2024 23:48