На фото: Руслан Малиновський, Юхим Конопля та Георгій Судаков. Джерело: сайт УАФ

Поєдинок Ліги націй Україна — Грузія: де та коли дивитись гру

У п'ятницю, 11 жовтня, у межах третього туру Ліги націй пройде матч між національною збірною України та Грузії. Гра відбудеться на ENEA Stadion у польської Познані. 

Як повідомляє Football.ua, стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів з Австрії. 

Пряма трансляція гри для українських глядачів буде доступна на каналі "Megogo Футбол", який входить до пакета "Максимальний" медіасервісу MEGOGO. Також матч покаже телеканал "Суспільне Спорт".

Фаворитом у цій зустрічі букмекери вважають українську команду. На перемогу підопічних Реброва діє коефіцієнт 2,25, тоді як на грузинську збірну можна поставити з коефіцієнтом 3,45. Зауважимо, що після двох турів Ліги націй наша команда посідає останнє місце у групі, адже програла Албанії (2:1) та Чехії (3:2). Грузинська команда посідає перше місце з шістьма очками. Підопічні французького фахівця Віллі Саньоля здобули на старті цього турніру дві перемоги. Грузини розбили чеську збірну (4:1) та мінімально обіграли албанців (1:0). 

Між собою Україна та Грузія зіграли дев'ять матчів, з яких шість закінчувалися перемогами "синьо-жовтих", а ще чотири були зіграні внічию. Статистика забитих голів 16:6 на користь українців. Крайній матч пройшов між командами влітку 2015 року, коли Україна обіграла Грузію (2:1) у товариській зустрічі.

Нагадаємо, раніше компанія Adidas та Українська асоціація футболу повідомляли про початок своєї співпраці. Також було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.10.2024 05:45