Фото: поліція Житомирщини

Стало відомо, хто загинув внаслідок падіння уламків на Житомирщині

Внаслідок ракетного удару в ніч на 9 червня у Звягелі на Житомирщині загинула пенсіонерка. Відомо про трьох поранених.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

На жаль, загинула 70-річна місцева жителька. З травмами ушпиталена 77-річна пенсіонерка. Ще двом місцевим жителям була надана медична допомога без доставлення до лікарні.

"У період з 06:00 8 червня по 06:00 9 червня по території Житомирської області було оголошено дві повітряні тривоги. Близько 3:30 ракетний удар було завдано по Звягельщині. Станом на 10:00 встановлено, що внаслідок падіння уламків ворожої ракети у Звягелі були зруйновані кілька житлових будинків та десятки мають пошкодження різного ступеню", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 9 червня ворог атакував Україну шістьма крилатими ракетами. Також з південного напрямку окупанти запустили до 16 ударних БпЛА.

Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що російські окупанти виробили певну кількість ракет, якими продовжують обстрілювати українські міста. До цього загарбники зробили невелику паузу після атаки на енергетичний сектор України.

Раніше військові попереджали, що під час повітряних тривог українцям краще спуститися до бомбосховища, аніж перечікувати атаку вдома. Тому що правило "двох стін" не завжди є ефективним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2023 15:27