Створення Мережі з питань доброчесності підтримав генеральний секретар ООН

16 СЕРПНЯ 2017 11:08

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Пан Гі МУН підтримав створення Мережі з питань доброчесності, одним з ініціаторів створення якої виступило Національне агентство з питань запобігання корупції України.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт НАЗК.

«Програма сталого розвитку STG16 визнає, що подолання бідності та нерівності залежить від ефективних та підзвітних державних установ. Дякую вам, що допомогли забезпечити те, щоб усі державні службовці, включно з обраними високопосадовцями, керувались етичними цінностями і принципами, підтримували найвищі стандарти доброчесності. Ми повністю підтримуємо ці зусилля, зокрема через роботу програми розвитку Об'єднаних Націй як вашого офіційного партнера», - повідомив Пан Гі МУН.

Нагадаємо, членами Мережі з питань доброчесності є антикорупційні органи з різних країн світу, що поділяють спільні цінності та мають повноваження стосовно моніторингу дотримання принципів прозорості, етичної поведінки та доброчесності серед державних службовців. 14 установ з 14 різних країн на 4 континентах виступили ініціаторами створення Мережі з питань доброчесності.

Відео, 16.08.2017 11:08