Фото: ДБР

Судитимуть поліцейського, який напідпитку скоїв смертельну ДТП на Кіровоградщині: троє дівчат загинули

Державне бюро розслідувань передало до суду справу щодо правоохоронця, який напідпитку вчинив смертельну аварію поблизу селища Новгородка Кіровоградської області, коли віз дітей з випускного. Чоловіку загрожує до 12 років в’язниці.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

"Працівники ДБР завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця, який напідпитку вчинив смертельне ДТП поблизу селища Новгородка у Кіровоградській області. Обвинувальний акт направлено до суду", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронця обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель кількох осіб та залишення в небезпеці (ч. 1 ст. 135 КК України, ч. 4 ст. 286-1 КК України).

Деталі аварії

У червні 2023 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння відвозив підлітків зі святкування випускного та порушуючи правила безпеки посадив в легкове авто сімох пасажирів. Він втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася.

Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів отримали численні травми. Водій не надав підліткам допомогу та втік з місця аварії.

Нагадаємо, 29 вересня в Обухівському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула велосипедистка.

Також раніше ми писали, що у Дніпровському районі Києва легковик збив на пішохідному переході дитину на велосипеді. Хлопець отримав травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.10.2023 11:15