Фото: instagram.com/toprank

Супербій Усика з Ф'юрі може не відбутись у грудні: промоутер британця назвав причину

Бій за абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі ймовірно відбудеться на початку 2024 року. Суперник українця не встигне підготуватись до поєдинку до 23 грудня.

Таку заяву зробив промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен, якого цитує talkSPORT з посиланням на BBC.

Після поєдинку Ф'юрі з Френсісом Нганну, який відбувся в Саудівській Аравії, промоутер британця заявив, що поєдинок з Усиком навряд чи відбудеться 23 грудня. За його словами, британцю потрібно більше часу для підготовки.

Цікаво, що наприкінці вересня 2023 року боксери офіційно оголосили про проведення поєдинку, але не назвали точної дати. Пізніше промоутери попередньо узгодили бій на 23 грудня, однак офіційного анонсу вони не зробили.

"Є кілька речей, які залежать від бажань Тайсона. Усик вийшов на ринг, контракт на бій підписано, ми збиралися провести його 23 грудня, але сумніваюся, що це станеться. Тайсон не може одразу вирушити у табір після такого важкого бою, у нього буде тиждень відпочинку. А до грудня залишилося вісім тижнів, йому потрібно трохи часу, щоб привести своє тіло у форму і дати йому можливість відновитися, перш ніж він повернеться у табір. Тому поєдинок буде наступного року, на початку наступного року", — заявив Воррен.

Воррен також уточнив, що бій може відбутись до березня 2024 року.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). 

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.10.2023 18:05