Фото: скріншот з відео

Суперник Ломаченка затіяв бійку з українським боксером на церемонії зважування (відео)

Абсолютний чемпіон світу Девін Хейні намагався спровокувати українського боксера Василя Ломаченка на процедурі зважування перед боєм у легкій вазі.  Під час офіційного заходу в Лас-Вегасі американець сильно штовхнув українця.

Під час фінальної битви поглядів американський чемпіон щось говорив Василю Ломаченку, а потім штовхнув його. Одразу після своєї витівки Хейні покинув сцену.

Згодом Девін Хейні прокоментував свій хамський вчинок. Він заявив, що завжди мріяв зійтись віч-на-віч з Василем, а коли це стало реальністю, його охопили емоції.

"Це тільки початок. Бачили, як легко я його відштовхнув? Він дрібний, і я нав'яжу йому у рингу свої правила", — заявив боксер із США.

Бій пройде у ніч на 21 травня. Сам поєдинок українці зможуть подивитись безплатно на Youtube-каналі Top Rank.

Нагадаємо, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко зробив заяву про війну в Україні. Боксер закликав молитися Богу, щоб зупинити бойові дії.

Варто відзначити, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.05.2023 17:47