Скріншот з відео

Таксист з Харкова, який назвав "Україну — країною 404", тепер називає себе патріотом і просить вибачення

Водій таксі, який у Харкові заявив пасажирці, що "Україна — країна 404" та назвав українську мову "задр**еною", записав звернення із вибаченнями за свої слова. Ненависника української мови звати В'ячеслав і він живе в Харкові.

Відео вибачень опублікували у Telegram. 

Водій таксі Bolt на зауваження пасажирки щодо музики російського виконавця, яка звучала в салоні, розповів про те, що Харків — російськомовне місто, а "Україна — це країна 404". До того ж образливо висловився щодо державної мови, якою розмовляла дівчина, і відправив її "на западенщину". Через добу після публікації відео, чоловік вже переконує, що є патріотом України.

"Нещодавно став героєм відеоролика, на якому у мене була словесна суперечка з пасажиркою, яку я перевозив, щодо російської пісні, яка грала у мене в авто. У мене грала пісня групи Бі-2, яка є іноагентами Російської Федерації, яка виступає проти війни. Через це я розлютився та сказав слова, які не відображають мою реальну позицію. Я підтримую Україну, я патріотично налаштований та різко негативно ставлюся до Росії та її збройної агресії. Приношу щирі вибачення за сказані слова", — сказав він.

Нагадаємо, раніше в Одесі дві жінки напали на вуличних музикантів через те, що вони виконували українські пісні. Це все відбувалося у присутності поліцейських.

Також народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський потрапив у мовний скандал. Він словесно накинувся на ведучого, який попросив його розмовляти в прямому ефірі українською мовою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.07.2023 19:48