Фото: Instagram Судакова

Талановитим українським футболістом зацікавився "Манчестер Сіті"

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін назвав найперспективніших футболістів клубу. Зокрема, українським півзахисником Георгієм Судаковим цікавиться англійський гранд "Манчестер Сіті". 

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на слова Палкіна, найвідомішим гравцем команди наразі є Георгій Судаков. Окрім українця, у гірників є кілька цікавих гравців, наприклад, бразильці Кевін і Марлон.

Коментуючи перспективи Судакова, Палкін заявив, що ним цікавляться не лише містяни, але й інші клуби Англійської прем'єр-ліги.

"Ним цікавиться "Манчестер Сіті", за ним спостерігають і інші англійські клуби", — заявив Палкін. 

Посадовець наголосив, що пів року тому донецький клуб вів переговори про трансфер Судакова в італійський "Наполі", але тоді трансфер провести не вийшло.

"Я впевнений, що кілька клубів зроблять йому пропозиції під час трансферного вікна", — додав гендиректор "Шахтаря". 

Раніше, а саме у травні, авторитетний інсайдер Ніколо Скіра повідомляв, що Донецький "Шахтар" влітку був готовий продати півзахисника команди Георгія Судакова. Потенційним покупцям довелося б викласти за лідера команди 70 мільйонів євро.

Нагадаємо, у березні видання Mundo Deportivo повідомляло, що Георгій Судаков викликав зацікавленість у каталонської "Барселони". Гравець був зацікавлений у зміні ситуації. Також його приваблюють виступи в іспанській Ла Лізі та англійській Прем'єр-лізі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.10.2024 15:12