Фото: Instagram Георгія Судакова

"Барселона" та "Ліверпуль" хочуть підписати лідера "Шахтаря" Судакова, — ЗМІ

Півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України Георгій Судаков викликав зацікавленість у каталонської "Барселони". Гравець зацікавлений у зміні ситуації після закінчення сезону і його приваблюють виступи в іспанській Ла Лізі та англійській Прем'єр-лізі.

Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Плеймейкеру донецького "Шахтаря" Георгію Судакову подобається інформація, що з'явилася в Італії, про інтерес "Барси", "Ліверпуля", "Манчестер Сіті" та мюнхенської "Баварії". Гравець зацікавлений у розвитку своєї професійної кар'єри.

Сезон Судакова отримує настільки хороші відгуки, що ім'я талановитого українця знаходить відгук не лише у Прем'єр-лізі, а й у Ла Лізі. Цього сезону він зіграв 23 гри, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі. Усього за всю кар'єру в клубі на його рахунку 14 голів та 14 результативних передач у 90 іграх. Його вважають одним із найкращих молодих гравців в Україні, і цього року він зустрівся з "Барселоною".

Проте "Ліверпуль" лідирує у гонитві за зіркою "Шахтаря". Його клаусула при розірванні контракту становить 150 мільйонів євро, хоча український клуб потирає руки, думаючи, що може отримати 50 мільйонів — суму, яку, якби він був зацікавлений, "Барса" не змогла б виплатити.

Вони стверджують, що Судаков перебуває в центрі уваги "Барси" через його здібності, бачення гри та навики дриблера. Він може виступати на позиції лівого захисника або півзахисника. Він має потенціал стати майбутньою зіркою іспанського футболу, йдеться у повідомленні Mundo Deportivo.

Нагадаємо, лідер донецького "Шахтаря" Георгій Судаков у січні відправився разом з командою на збори в Туреччину. А вже наприкінці місяця "засвітився" з дружиною на морі в Дубаї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.03.2024 21:15