Тепер картку NovaPay можна використовувати як зарплатну

22 ТРАВНЯ 2024 05:49

Відтепер власники картки NovaPay можуть отримувати на неї заробітну плату від будь-якого українського роботодавця. Оформити це можна в застосунку — створити паперову або електронну заяви на отримання зарплати на картку NovaPay та передати бухгалтеру підприємства.

Щоб оформити заяву для бухгалтера необхідно:

  • у застосунку NovaPay перейти у налаштування картки;
  • обрати розділ "Виписки та довідки" та вид заяви для отримання заробітної плати у NovaPay: електронна або паперова;
  • заповнити поле "Роботодавець", інші особисті дані підтягуються в заяву автоматично;
  • сформувати електронну заяву і підписати за допомогою "Дія.Підпис". Паперову — отримати в форматі PDF та роздрукувати.

Головні переваги додатка, які відзначають користувачі:

  • 20% вигоди, які можна використати для оплати послуг доставки "Нової пошти" та комісії з післяплати;
  • вигідні тарифи, адже перекази з картки NovaPay на інші українські банки — без комісій: за реквізитами — без обмежень, за номером картки — до 50 тисяч гривень;
  • зняття готівки у відділенні "Нової пошти" за штрихкодом із додатка NovaPay, а також у будь-якому банкоматі в Україні (до 50 000 грн) — без комісії;
  • можливості для інвестицій — у додатку можна придбати власні облігації NovaPay із вигідною ставкою й самостійним вибором терміну.

Таким чином, для клієнтів NovaPay, що вже користуються перевагами фіолетового додатка, після переведення заробітної плати зникне потреба у поповненні картки для розрахунків і плати за посилки. А оформити картку NovaPay можна за кілька кліків, пройшовши швидкий онбординг у застосунку або відділенні. Пластикову версію картки можна замовити в будь-який зручний час: доставка Новою поштою в межах України буде безплатною.

Нагадаємо, NovaPay першим в Україні серед небанківських фінансових установ отримав розширену ліцензію Національного банку України, яка дозволила відкривати рахунки та випускати картки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 22.05.2024 05:49