Тепло дарує натхнення: ідеї весняного макіяжу

15 БЕРЕЗНЯ 2024 15:47

З настанням весняного тепла так хочеться оновити свій образ, скинути сірість зими й додати яскравих фарб! Іноді це бажання веде до кардинальних змін стилю. А чому б і ні? Весна 2024 року дарує кілька цікавих трендів у макіяжі, які допоможуть вдало підкреслити свою красу та створити неповторний образ. Спробуйте нові техніки, поекспериментуйте з кольорами й текстурами, дослідивши новинки та бестселери світу косметики на https://eva.ua/ua/.

Весна — це час для творчості, тож у цій статті ми зібрали модні ідеї макіяжу цього сезону.

Двоколірні губи

Тренд на двоколірні губи набирає обертів. Цього року він був представлений на весняних модних показах відомих світових брендів. Для створення двоколірного макіяжу губ вам знадобиться дві помади різних відтінків. Спочатку нанесіть основний колір на всю поверхню губ. Потім за допомогою контурного олівця або пензлика нанесіть другий колір на верхню або нижню губу. Ви можете грати на контрастах кольорів, або поєднати світліші й темніші відтінки одного тону.

Яскраві стрілки

Однією з найяскравіших тенденцій сезону є кольорові стрілки. Тож трендовими кольорами лайнерів весни 2024 року будуть такі:

  • червоний — для створення фатального та пристрасного образу;
  • жовтий — для сонячного позитивного настрою;
  • колір фуксії — для сміливих та ексцентричних;
  • білий — для елегантного, фентезійного чи мінімалістичного макіяжу.

Кольорові стрілки — це чудовий спосіб підкреслити красу ваших очей і зробити образ по-весняному свіжим та оригінальним.

Асиметрія та візерунки

Весна диктує нові правила в макіяжі, і на зміну звичному мейкапу очей приходять асиметричні тіні й візерунки. Спробуйте намалювати на повіках трикутники, квадрати, лінії, зірки або будь-які інші фігури. Також ви можете використовувати різні кольори тіней, наносячи їх асиметрично, щоб акцентувати на виразності макіяжу очей.

Рум’яна у формі С

Один із найцікавіших трендів весняного макіяжу цього року — рум’яна, нанесені у формі літери С. Модні візажисти рекомендують обирати яскраво-рожеву пудру та розтушовувати її уздовж вилиць, скронь і навколо очей для драматичного ефекту. Такий спосіб нанесення рум’ян додає обличчю свіжості та підкреслює вилиці.

Спробуйте актуальні тренди, щоб створити стильний макіяж весни 2024 року й підкреслити власну індивідуальність!

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.03.2024 15:47