Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

У Зеленського підтвердили зустрічі з Байденом, Гарріс і Трампом наступного тижня

Наступного тижня президент України Володимир Зеленський відвідає Сполучені Штати Америки. Він представить президенту США Джо Байдену план перемоги, також планує зустрітися з віце-президенткою США Камалою Гарріс та кандидатом у президенти Дональдом Трампом.

Інформацію про це підтвердив прес-секретар українського президента Сергій Никифоров.

"Наступного тижня Володимир Зеленський відвідає США. Серед іншого, виступить на Генеральній Асамблеї ООН, зустрінеться з представниками американських оборонних і енергетичних компаній, українською громадою, проведе на полях Генеральної асамблеї ООН двосторонні переговори з лідерами країн і міжнародних організацій", — зазначив він.

За словами прес-секретаря, Володимир Зеленський проведе зустріч із президентом США Джозефом Байденом, щоби представити йому план перемоги України. Очільник української держави розраховує обговорити деталі цього плану, а також підтримку України з боку США в її боротьбі заради свободи.

"Президент України також планує зустрічі з віце-президенткою США Камалою Гарріс, представниками Конгресу США від обидвох партій і 45 президентом США Дональдом Трампом", — підсумував Сергій Никифоров.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зустрінуться з Володимиром Зеленським наступного тижня. Трамп планує провести перемовини з українським президентом на полях засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, Гарріс — готова до розмови у Вашингтоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.09.2024 09:34