Дональд Трамп і Камала Гарріс. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп і Гарріс анонсували свої зустрічі із Зеленським

Кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс заявили, що можуть зустрітися з Володимиром Зеленським наступного тижня. Трамп планує провести перемовини з українським президентом на полях засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, Гарріс — готова до розмови у Вашингтоні.

Про це повідомили агенції Reuters і Bloomberg.

Зокрема, сьогодні у відповідь на запитання журналістів, чи проведе він зустріч із Зеленським, Трамп відповів: "Напевно, так".

Щоправда, надалі, крім того, що переговори можуть відбутися в межах Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, кандидат у президенти США від Республіканської партії жодних подробиць не надав.

Своєю чергою, віце-президентка США та кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні наступного тижня.

За інформацією співрозмовників журналістів Bloomberg, Зеленський також хоче зустрітися з президентом США Джо Байденом у Нью-Йорку на полях тижня Генасамблеї ООН, яка відбудеться з 24 по 30 вересня.

Зеленський заявив, що хоче представити мирний план президенту США Байдену, а також кандидатам у президенти Гарріс і Трампу. Український президент виступить на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку 25 вересня.

Нагадаємо, під час учорашнього вечірнього відеозвернення Володимир Зеленський заявив про готовність українського плану перемоги. У ньому не йдеться про заморожування війни з Російською Федерацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.09.2024 07:18