Скріншот з відео

Зеленський у вересні виступить на засіданні Ради безпеки ООН: оголошено нову дату

Український президент Володимир Зеленський візьме участь у засіданні Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй. Його виступ заплановано на 24 вересня.

Про це повідомила місія Словенії в ООН, пише Reuters.

За даними словенської сторони, засідання Ради безпеки буде присвячене війні Російської Федерації проти України. Захід відбудеться в той час, коли світові лідери перебуватимуть у Нью-Йорку на щорічній сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Засідання ООН було запрошено Сполученими Штатами Америки, Великою Британією, Францією, Японією, Південною Кореєю та Мальтою.

Раніше повідомлялось, що загальні дебати на Генасамблеї ООН розпочнуться 24 вересня і того ж дня там має виступити президент США Джо Байден, а вже 25 вересня — президент України Володимир Зеленський.

План перемоги Володимира Зеленського

Раніше український лідер анонсував, що планує особисто ознайомити західних партнерів і зокрема американського президента, а також кандидатів на президентські вибори США Дональда Трампа і Камалу Гарріс з так званим "планом перемоги".

"Пакет перемоги, який я представлю президенту Сполучених Штатів, може прокласти шлях до надійного миру — до повної реалізації Формули миру", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський в інтерв'ю американському журналісту Фаріду Закарії заявив, що план перемоги України, який він має намір представити президенту США Джо Байдену, містить чотири основні пункти й один додатковий, який буде потрібен після війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.09.2024 22:53