Фото: Національна поліція

Трагедія в Одесі: потяг переїхав чоловіка (фото)

Сьогодні, 9 грудня, в Одесі пасажирський потяг наїхав на чоловіка. Трагедія сталась на станції "Іванівський шляхопровід".

Про це повідомила поліція Одеської області.

"Унаслідок наїзду пасажирського потяга, який прямував зі столиці до Одеси, потерпілий отримав травми, несумісні з життям", — пишуть правоохоронці.

За словами машиніста, що, попри подані ним звукові сигнали та застосоване екстрене гальмування, уникнути наїзду на чоловіка, який сидів на коліях, не вдалося.

Фото: Національна поліція

Нині поліціянти встановлюють особу загиблого та з’ясовують усі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей).

Нагадаємо, у середу, 11 жовтня, у Києві на одній зі станцій метрополітену людина впала на колію. Інцидент стався під час вечірнього "піку" на станції метро "Арсенальна".

Раніше повідомлялось, що на Київщині електропотяг збив 17-річну дівчину. Трагедія трапилася у Бучі 15 вересня, близько 18:20, в районі залізничного переїзду. За інформацією правоохоронців, потерпіла у невстановленому місці перебігала платформу. Машиніст застосував сигнали та екстрене гальмування, однак зіткнення уникнути, на жаль, не вдалося. Дівчина загинула.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.12.2023 14:21