Фото: trthaber.com

Трагедія в турецькій Аланії: у страшній аварії загинула українка (фото)

У Туреччині в місті Аланія сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та вантажівки. Внаслідок аварії загинули дві людини, в тому числі одна громадянка України.

Про це повідомляє TRT Haber.

"Екскурсійний мікроавтобус під керівництвом віз казахстанських туристів трасою D-400. На світлофорі він врізався у вантажівку", — пише видання.

Зазначається, що поліція, жандармерія та медичні бригади були відправлені на місце події після отримання повідомлення.

"Встановлено, що водій туристичного мікроавтобуса та український гід загинули на місці події", — йдеться у повідомленні.

12 туристів, шість з яких отримали серйозні травми внаслідок аварії, доправили до місцевих лікарень. Після роботи слідчо-оперативної групи тіла загиблих відправили до моргу муніципалітету Аланії.

Реакція МЗС щодо загибелі українки

"Сьогодні вранці в на трасі Аланія-Анталія поблизу селища Окурджулар трапилась ДТП. Мікроавтобус, який перевозив туристів (громадян Казахстану) з готелю в аеропорт врізався у вантажівку, яка зупинилася на світлофорі. Загинув водій — громадянин Туреччини та гід — громадянка України", — розповіли в міністерстві у коментарі "Суспільному".

МЗС уточнює роботодавця та контактні дані родичів загиблої українки. Справою займається консульство України в Анталії.

Нагадаємо, у четвер, 27 липня, у Бориспільському районі Київської області трапилася дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок аварії постраждали дев'ятеро людей, троє з них — у критичному стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.07.2023 13:27